Slide 1 Slide 2 Slide 1

Min personlige historie

Så længe jeg husker tilbage har jeg levet med smerter - hver dag. Jeg vil kalde mig selv en lille beholder med ”alt godt” fra livet, både det gode og det mindre gode. Fra helt lille har jeg levet med rygsmerter og er født med 2 arvelige rygsygdomme. De har gennem livet givet mig udfordringer, med ikke at kunne stå og gå over længere tid. Jeg har aldrig kunne finde en stilling i min krop, som føltes ”rigtig” afslappende. Ud over ryggen, har jeg siden lille, døjet med uregelmæssig hjerterytme, som i perioder gav mig voldsom angst. Jeg var sikker på min sidste time var kommet.

Mit nervesystem har været belastet fra helt lille, jeg har været på hårdt arbejde og forstod tit ikke hvorfor det var så svært at følge med de andre. I mange år troede jeg det var et svaghedstegn og jeg kæmpede derfor ekstra meget for at opnå mine mål. Mange gange med den effekt at mit overskud var ikke eksisterende. Jeg valgte at leve et helt almindelig liv med fester, arbejde, mand, 3 børn og alt for meget at lave. Jeg syntes jeg skulle kunne det samme som alle andre, hvilket resulterede i en massiv stress reaktion hvor min krop sagde STOP. Der var ikke mere energi på batteriet.

Som voksen har jeg været så uheldig at opleve to whipelash, og tre voldsomme hjernerystelser som har givet mig lysfølsomhed og svimmelhed. Oven i dette har jeg slidgigt og en diskusprolaps grundet mine arvelige rygsygdomme. Hold da op tænker du nok … hvordan kan hun så hjælpe andre?

Det kan jeg fordi jeg har arbejdet med mig selv og uddannet mig hele mit liv – for at lære og mestre mine udfordringer, blive ven med min angst gennem accept, forstået fysiologien bag mine kropslige symptomer - som uregelmæssig hjerterytme, svimmelhed og smerter. Jeg har kæmpet - brugt min stædighed og været nysgerrig på, hvorfor og hvordan kroppen fungerer. Jeg har erfaret det er rigtig svært at få hjælp i det offentlige system, når man er presset på flere barometre. Jeg har været min egen forsøgsperson, noget virkede, andet ikke. Noget skal man først se på længe, før man er klar til at handle. I dag lever jeg stadig med smerter, min angst kikker frem en gang imellem, og jeg kan i perioder lave alt for meget. Men jeg kender min krop og psyke så godt, at jeg ved hvordan jeg kommer hjem og i ligevægt igen. Jeg kan slappe af og komme i ro, med få teknikker og redskaber.

Jeg vil så gerne dele min viden og erfaring med dig. Hjælpe dig på vej hvis du står i noget af det samme, for det kan føles håbløst og svært at være udfordret på livet. Nogle gange skal der bare en hjælpende hånd til at få dig i den rigtige retning - så du igen kan stå stærkt i dig selv. På din helt egen måde - for vi er alle unikke og skal ikke være ens.

Kram
Stiner