Slide 1 Slide 2 Slide 3

PMT – træning & afspænding
Er din krop træt og smerteplaget?

Løbende opstart - slut 30. juni (Kr. Hyllinge) Tirsdage 14.30 -15.30

Har du en kronisk lidelse og savner en velfungerende og smertefri krop? Undlader du at bevæge dig pga. smerter og af angst for det bliver værre?
Vil du fungere bedre i din dagligdag? Så er det dette hold du skal vælge.

Øvelserne er tilrettelagt specielt med fokus på at du bliver bedre til at udføre træning uden at spænde unødvendigt op og derigennem mindske smerter i bevægeapparatet.
Et omsorgsfuldt rum med små hold, blid træning, afspænding, tid til spørgsmål & smerte reducerende øvelser til hjemme brug.

Holdopbygning:
· Opvarmning - kropslig gennemgang af alle led, opvarmning/udspænding.
· Øvelser - stående/liggende, små deløvelser/balance og sammensatte øvelser, vejrtrækning.
· Afspænding - og guidede afspændinger, som kan bruges i hverdagen.

Praktisk:
Husk behageligt tøj. Øvelserne foregår langsomt, med tid til fordybelse.


Tilmeldingen er bindende for hele perioden, og der betales for alle gange undtagen aflysninger fra Naturligflows side. Egenbetalingen med henvisning iht. sygesikringens takst er pt. pr. gang 116,76 kr. Herfra refunderes evt. tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Der indberettes automatisk til ”danmark”, hvis vi har registreret, du er medlem. For vederlagsfrie patienter er der ingen egenbetaling.
Du er velkommen på holdet uden henvisning - træning pr. gang er 130 kr. Ved tilmelding gælder samme regler som med henvisning.

Vigtigt!
Reglerne i Danske Fysioterapeuters overenskomst omkring deltagelse i træning via henvisning fra den offentlige sygesikring er således: Holdtræning er et tilbud, der kan tilbydes patienten i samråd med fysioterapeuten. Der skal ved holdstart laves mål og plan for holddeltagelsen, løbende evaluering samt efterfølgende holdet laves en status.