Behandling

 • Gør det ondt at blive behandlet hos dig?


   Det gør ikke ondt at blive behandlet hos mig. Behandlingen er altid et samarbejde mellem dig og mig som behandler. En stor del af min uddannelse går ud på at lytte til den krop som bliver behandlet og registrere hvis den begynder at spænde op under behandlingen. Du skulle jo gerne gå mere afspændt ud ad døren. Mange mennesker tror stadig at hvis en behandling gør ondt så har den virket bedre, det er en misforståelse. Faktisk opnår vi større effekt på sigt når kroppen kan slappe af og selv give slip.

    Stiners behandling er blid, men meget effektiv! Jeg får ro og lindring i både krop og sind og der er også mulighed for en lille snak om det der er svært. Jeg får altid gode råd i forhold til kropsholdning og øvelser.

    Klient i trænings og behandlings forløb.

 • Skal jeg vælge en afspændings massage eller en traditionel psykomotorisk behandling?


   Det er helt op til dig 😊 Afspændings massagen er med olie og i undertøj, og går mere i dybden. Pmt behandling er med tøj på og blidere. Begge behandlinger tager dog udgangspunkt i at jeg lytter til din krop så den kan spænde mest muligt af undervejs. Så om du vælger den ene frem for den anden er en smags og temperaments sag. Du vil gå rolig og afspændt ud af døren.

 • Hvordan foregår en psykomotorisk behandling?


   En traditionel psykomotorisk behandling foregår altid påklædt – oftest på briks eller liggende på gulv. Du bliver lagt tilrette i en god hvilestilling, evt. understøttet af puder og tæpper. Ved hjælp af blide og rolige greb, stræk og tryk giver jeg impulser til din krop. Behandlingen omhandler alle store muskelgrupper i kroppen og har en stor effekt på dit autonome nervesystem.
   • Der er god tid til, at krop og sind kan komme ind i en afspændt tilstand.
   • Psykomotorisk terapi er en proces som fortsætter mellem behandlingerne- der vil automatisk komme refleksioner over det oplevede i sessionerne, som du kan bruge på din vej videre mellem sessionerne.
   Jeg anbefaler behageligt, løstsiddende tøj og strømper.
   Jeg er omfattet af Danske Afspændingspædagogers etiske regler og har derfor tavshedspligt.
    At starte til individuel behandling & holdtræning har været et vendepunkt for mig. Stiner har med indlevelse, indsigt, omsorg og humor ”skubbet” mig i gang med at turde bruge min krop, efter et voldsomt fald som gav mig hjernerystelse og vrid i nakken. Jeg får konstruktiv kritik undervejs i træningen og følelsen af succes, når jeg har kæmpet med en øvelse hjemme – og den pludselig lykkes, det er fantastisk!


 • Jeg er meget sensitiv og reagerer kraftigt på alle de behandlinger jeg har prøvet, jeg er bange for det samme sker her.


   Jeg gør aldrig noget uventet eller pludseligt i behandlingen. Jeg knækker og manipulerer ikke, tværtimod arbejder jeg med kroppen og dine ønsker. Vi snakker sammen om dine erfaringer med andre behandlinger og eventuelle reaktioner efterfølgende. Jeg har stor erfaring med angst og smerter og vi arbejder altid sammen så din krop ikke går i alarmberedskab undervejs. Du kan føle dig tryg i min behandling.

    Jeg har modtaget meget forskellig behandling siden min ulykke i 2016. Intet har været af så afgørende betydning for mig som Stiners behandling og træning. Jeg er ikke blevet rask, men jeg fungerer bedre og bedre i hverdagen

    Førtidspensionist

 • Hvad hvis min baby græder hele timen væk?


   Jeg har aldrig oplevet at baby har været ked af det så længe. Oftest forbliver baby tryg fordi du er tæt på under hele behandlingen. Lidt mad, en sang eller andet gør underværker. Andre har haft en standby med som har taget over 1. gang, så de ikke behøver at have den frygt at tænke på. Dog har ingen gjort brug af hjælpen endnu. Så kom i bare, der er altid en løsning.

    Den varme og ro jeg mødte da jeg gik ind hos Stiner og den dejlige og meget behagelige atmosfære, den gav en træt og udkørt mor ro og min datter faldt også helt til ro.
    Min datter lå på gulvet hvor Stiner stille og rolig begyndte at tale med hende og vupti var hun ved at blive behandlet. Hun blev endnu mere afslappet og nød at være i Stiners hænder. Derefter var det min tur, min datter lå ved siden af mig imens. Stiner var god til at underholde hende, mens jeg blev behandlet så jeg kunne nyde min behandling. Det var fantastisk og tiden gik alt for stærkt. Stiner behandler meget blidt.


    Simone & lille Augusta

 • Træning

  • Kan jeg godt deltage på dit hold, når jeg har mange smerter?


    Ja, selvfølgelig kan du det. Alle mine hold er med få deltagere, det er for at gøre træningen så personlig så muligt. Der er plads til at få individuelle øvelser, hvis de andre er svære eller for hårde. Der er lagt vejrtrækning ind i træningen, som mindsker spændinger og smerter. Vi slutter eller starter altid med en afspændende øvelse, for at sænke dit stress niveau i kroppen. Kom selvom du ikke orker - så får du en plads på gulvet med puder og tæpper hvor du bare kan spænde af. Det vigtigste er at du kommer ud ad døren.

     Både fysisk og mentalt er træningen et uundværligt redskab for mig i dagligdagen. Når jeg har været til træning, har jeg det altid bedre, både i krop og sind. Træningen hjælper både på mine smerter og stivhed såvel som tristhed, stress og uro.”


     Karin 56 år

    Under en rejse beskadiget jeg begge mine knæ, da jeg faldt ned af en rulletrappe. Efter hjemkomst havde jeg det meget dårligt, ingen viste hvad de skulle gøre ved mig. Jeg havde fået en slem inflammation. Jeg blev af fysioterapeuten henvist til Stiners hold med Psykomotorisk træning. På det tidspunkt havde jeg udsigt til at skulle sidde i kørestol. Udover ulykken har jeg en meget skæv ryg. Jeg har gennem træningen lært at styrke min krop og mindske smerterne. Inflammationen er væk og jeg har fået det meget bedre. Jeg har lært at leve med mine udfordringer gennem træningen.


    Anne–Lise.

 • Personlig træning -pisker du så rundt med mig?


   Nej & ja – personlig træning er tilrettelagt efter dine ønsker. Hvis du vil tabe dig, komme i god form og have mere energi, så kan det godt være jeg er lidt efter dig. Men hvis målet er at få ro på dit system, efter en stresset periode, så går vi en anden vej. Vi får sænket dit stress niveau, gennem nemme øvelser. Du får viden om spænding kontra afspænding i din hverdag. Langsomt bygger vi et forløb op, hvor du kan gå fra stress/smerte til rigtig træningsglæde med sved på panden eller et roligt sind.

Betaling

 • Er det muligt at få tilskud eller andet?


   På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at få tilskud fra Danmark eller via henvisning. Dap arbejder fortsat på at få en overenskomst i stand med sygesikringen danmark. Jeg arbejder dog sammen med Bramsnæs Fysioterapi hvor du kan gå på mine hold med henvisning og få tilskud. Enkelte har været heldige med at få deres kommune til at betale et kombineret trænings og behandlings forløb efter længerevarende stress eller kronisk sygdom. Jeg hjælper gerne med at udarbejde et skriv til din kommune eller forsikring.

 • Har du et spørgsmål, så kontakt mig på 26 27 28 66 eller send en e-mail, så vil jeg prøve at svare dig så godt jeg kan.